تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 301
بازدید هفته : 1402
بازدید ماه : 2973
بازدید کل : 175419
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
...::::چهار نکته در مورد عینک کودکان::::...
<<<گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عرش نیوز با عنوان نکاتی در مورد عینک معمولا بچه هایی که به استفاده از عینک طبی در مدرسه و سرکلاس درس نیاز دارند، به ۲ گروه مختلف تقسیم می شوند؛*بچه هایی که والدین آنها تا پیش از رفتن به مدرسه، ضعیف بودن چشمشان را تشخیص نداده اند و برای سنجش بینایی، بنابه هر دلیلی، به پایگاه های سنجش هم مراجعه نکرده اند. این بچه ها معمولا بعد از برگشتن از مدرسه، چشم هایی خسته و گاهی قرمز دارند...
در مواردی هم معلم متوجه می شود آنها به خوبی قادر به دیدن نوشته های روی تخته کلاس یا کتاب درسی شان نیستند و موضوع را با والدین دانش آموزان در میان می گذارند.
*گروه دوم، بچه هایی هستند که ضعیف بودن چشم آنها پیش از رفتن به مدرسه با روش های مختلفی تشخیص داده شده است و در حال استفاده از عینک هستند. در هر ۲ گروه این بچه ها، استفاده از عینک هنگام رفتن به مدرسه و نشستن سرکلاس درس، ضروری است. البته دامنه ضعیف بودن چشم و نوع استفاده از عینک در بچه ها کاملا متفاوت است. یعنی امکان دارد شماره عینک برخی بچه ها ۵/۰ یا ۷۵/۰ باشد و شماره عینک برخی دیگرشان به ۴ و ۵ هم برسد. اینکه شماره عینک فرزند شما چند باشد و چشمان او چقدر ضعیف باشند، موضوع بحث ما نیست، موضوع ما یادآوری نکته هایی است که رعایت آنها در مورد بچه هایی که مجبورند با عینک سرکلاس درس حاضر بشوند، ضروری است:
1-معلم فرزندتان را در جریان بگذارید
گاهی شماره عینک بچه ها چندان زیاد نیست و فقط هنگام مطالعه، نوشتن تکالیف خود یا تماشای تلویزیون به استفاده از عینک نیاز دارند. متاسفانه برخی بچه ها به خاطر بازیگوشی و حواس پرتی یا به دلیل خجالت کشیدن از سایر همکلاسی های خود، سرکلاس درس از عینک استفاده نمی کنند و این کار، فشار بیشتری به چشم های آنها وارد می کند.
به همین دلیل به والدین این بچه ها توصیه می شود حتما معلم فرزند خود را در جریان لزوم استفاده از عینک برای او قرار بدهند و از معلم بخواهند فرزندشان را به هر ترتیبی که می تواند، مشتاق به استفاده از عینک سرکلاس درس کند. بچه هایی هم که شماره عینکشان بالاست، در معرض تنبلی و انحراف چشم قرار دارند و به همین دلیل، والدین آنها باید راضی و قانعشان کنند که برای حفظ سلامت چشم ها، حتما عینک خود را هم در مدرسه و سرکلاس و هم خارج از محیط مدرسه، همیشه به چشم داشته باشند. توجه به استفاده از عینک به وسیله این بچه ها برای والدین و معلم آنها کاملا ضروری و لازم است.
2-عدسی عینک بچه ها شیشه ای نباشد
با توجه به ساختار ظریف صورت و ساختار حساس بینی بچه ها، استفاده از عینک های شیشه ای سنگین و قدیمی را برای آنها به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنیم. استفاده از این عینک ها به دلیل ۲ مشکل بزرگی که برای بچه ها ایجاد می کنند، توصیه نمی شود؛
مشکل اول اینکه معمولا بچه ها در مدرسه، جنب وجوش زیادی دارند و ممکن است در اثر بازی و دویدن، زمین بخورند یا در معرض ضربه های ناگهانی به صورتشان قرار بگیرند.
حالا اگر عینک آنها شیشه ای باشد، امکان شکستن شیشه و ایجاد بریدگی های ریز و درشت در صورت و آسیب دیدن چشم بچه ها به وجود می آید.
مشکل دوم هم، سنگین بودن شیشه است که این سنگینی، بچه ها را اذیت و از عینک گریزان می کند. با این حساب، بهتر است عینک هایی با عدسی پلاستیکی یا همان تلقی به جای عینک های شیشه ای برای بچه ها انتخاب کنید.
نظرات شما عزیزان: